Specialisaties

Definitief ontharen d.m.v. laser met onze GentleLASEpro

Pijnloos ontharen met een mooie gladde huid als resultaat? Dat kan dankzij onze innovatieve laserbehandeling met de GentleLASE pro. Deze krachtige laser staat garant voor het allerbeste resultaat.

GentleLASE pro
De ontwikkelingen op het gebied van definitief ontharen met laser zijn de afgelopen jaren razendsnel gegaan. De GentleLASE pro is een krachtige laser en één van de beste in z’n soort. Dankzij de nieuwste technologieën is de laser niet alleen heel nauwkeurig, maar ook razendsnel. Binnen 6 tot 10 behandelingen is je huid gladder dan ooit. Zelfs de allerkleinste donshaartjes verdwijnen. Nog een groot voordeel is dat de behandeling pijnloos en veilig is.

Wat kan je verwachten tijdens en na de behandeling?
Wanneer je kiest voor ontharing met de GentleLASE pro maakt de huidspecialist eerst een grondige analyse van je huid. Zij geeft met vakjes op je huid aan waar de laser exact moet ontharen. Het unieke koelingssysteem van de laser beschermt je huid tijdens de behandeling: de laserkop spuit razendsnel een koelingsspray op de huid, direct gevolgd door de laserstraal. Deze vernietigt de eiwitten in de haarzakjes, waardoor ze afsterven en er geen haargroei meer plaatsvindt.

Na de behandeling kan er lichte roodheid zichtbaar zijn. Dit is geheel onschuldig en de roodheid trekt binnen enkele uren weer weg. Hou er wel rekening mee dat gedurende het hele behandeltraject directe zonlicht op de gelaserde huid vermeden moet worden omdat er anders pigmentvorming ontstaat.

Hoelang duurt het ontharingstraject?
Er moeten ongeveer 6 tot 8 weken tussen twee laserbehandelingen zitten. Dit heeft te maken met de haargroeicyclus: niet alle haarzakjes bevinden zich op het moment van laseren in dezelfde fase van deze cyclus. Door de behandeling na 6 weken te herhalen, worden alle haarzakjes in de actieve groeifase behandeld. Een ontharingstraject duurt dus gemiddeld tussen de 30 en 42 weken.

De 6e behandeling cadeau!
Ons streven is om na 6 behandelingen een goed resultaat behaald te hebben. Omdat we mooie resultaten graag vieren, bieden we de 6e behandeling altijd cadeau aan. Laat je meerdere huidzones ontharen, dan ontvang je ook nog eens een gereduceerd tarief. Klik hier (link naar prijslijst) voor de tarieven.

Is een laserbehandeling met de GentleLASE pro geschikt voor mijn huid?
Een ontharingsbehandeling met de GentleLASE pro is geschikt voor mensen tot huidtype 4. Dit komt overeen met de Mediterrane huid. Wanneer een huid donkerder is absorbeert de laser de pigmenten, waardoor de huid verbrandt. Onze huidspecialisten adviseren je graag of laserontharing met de GentleLASE pro geschikt is voor jouw huid.

Microneedling

Microneedling, oftewel CIT (collageen inductie therapie), is momenteel de anti-age behandeling om de huid te verbeteren, versterken en te voeden. Het is een veilige behandeling met minimale downtime voor een natuurlijke resultaat, precies waar wij bij Senza voor staan.

Hoe werkt de microneedling?
Microneedling is gebaseerd op wondgenezingsproces. De dermapen maakt per seconde honderden microkanaaltjes, die de huid stimuleren zichzelf te herstellen. Door de celdeling komen groeifactoren vrij, die de aanmaak van nieuwe collageen, fibroblasten en elastine (bindweefsel) in de onderste huidlagen activeren. De huid wordt hierdoor steviger, voller, gladder, dikker en egaler!De behandeling is niet direct zichtbaar, de huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal maanden duren.

Wat kun je verwachten tijdens en na de behandeling?
Bij microneedling worden met behulp van minuscule naaltjes, die zeer snel op en neer bewegen, kleine perforaties in de huid gemaakt. De huid ziet er direct rood uit, dit kan tot maximaal 5 dagen aanhouden. De huid kan na de behandeling warm prikkelend aanvoelen. Bij een intensieve behandeling kunnen enkele puntbloedinkjes, ontstekingen en of kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit trekt van zelf weg en is niet ernstig. Het herstelproces werkt van binnenuit en neemt na elke behandeling 12 weken in beslag.

Wat is het resultaat?
Na de eerste behandeling direct een gladdere, strakkere huid. De blijvende verbetering is na 3- 4 weken te zien. Fijne lijntjes maar ook diepere rimpels zijn dan verminderd. Collageen verbetering (huidversteviging) is volledig zichtbaar na 6-12 weken. Deze behandeling is niet alleen geschikt bij rimpels en huidverslapping,

Het Resultaat na 1 jaar. (na een kuur van 6-8 behandelingen)
– Toename 400% collageen en elastine.
– Huidverdikking bij verslapte huid (140%)
– Litteken reductie en aanzienlijke porieverkleining.

Waar wordt microneedling op toegepast?
Doffe huidskleur, Haarproblemen en Alopecia, Rimpels, Fijne lijntjes, Verslapping, Vergrote poriën, Pigmentvlekken, Oneven huidskleur, Littekens, Acnelittekens, Rosacea, Striae en Cellulite.

Wimperextensions

Senza Beauty werkt met het nummer 1 merk Lash Extend. De wimpers zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimpers. Daarnaast is de lijm als enige wimperextensionlijm goedgekeurd door de Nederlandse warenwet. De wimperextensions waarmee wij werken zijn niet te onderscheiden van jouw eigen wimpers. Je eigen wimpers worden aangevuld met onze B-,C-, D- of J-vormige wimpers, deze bestaan in verschillende lengtes en diktes waardoor jij jouw look kunt bepalen van natural tot dramatically.

Bij Senza Beauty kun je kiezen uit twee technieken wimperverlenging:

One by one techniek
Haar voor haar wordt er op elke wimper één wimperextension geplaatst. Binnen 1 uur heb je een volle oogopslag.

3D Million Lashes techniek
Bij deze techniek worden 2 tot 6 minuscuul dunne, zijdezachte haren in de vorm van een waaier op één natuurlijke wimper geplaatst. Het resultaat, binnen twee uur heb je een volle oogopslag waarbij je nauwelijks merkt dat de extensions aanwezig zijn.

Houdbaarheid van de wimperextensions
De wimperextensions blijven 1 tot 8 weken zitten. Om mooie volle wimpers te behouden is het advies om iedere 3 of 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, trouwt of een feestje hebt.