Specialisaties

Microneedling

Microneedling, oftewel CIT (collageen inductie therapie), is momenteel de anti-age behandeling om de huid te verbeteren, versterken en te voeden. Het is een veilige behandeling met minimale downtime voor een natuurlijke resultaat, precies waar wij bij Senza voor staan.

Hoe werkt de microneedling?
Microneedling is gebaseerd op wondgenezingsproces. De dermapen maakt per seconde honderden microkanaaltjes, die de huid stimuleren zichzelf te herstellen. Door de celdeling komen groeifactoren vrij, die de aanmaak van nieuwe collageen, fibroblasten en elastine (bindweefsel) in de onderste huidlagen activeren. De huid wordt hierdoor steviger, voller, gladder, dikker en egaler!De behandeling is niet direct zichtbaar, de huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal maanden duren.

Wat kun je verwachten tijdens en na de behandeling?
Bij microneedling worden met behulp van minuscule naaltjes, die zeer snel op en neer bewegen, kleine perforaties in de huid gemaakt. De huid ziet er direct rood uit, dit kan tot maximaal 5 dagen aanhouden. De huid kan na de behandeling warm prikkelend aanvoelen. Bij een intensieve behandeling kunnen enkele puntbloedinkjes, ontstekingen en of kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit trekt van zelf weg en is niet ernstig. Het herstelproces werkt van binnenuit en neemt na elke behandeling 12 weken in beslag.

Wat is het resultaat?
Na de eerste behandeling direct een gladdere, strakkere huid. De blijvende verbetering is na 3- 4 weken te zien. Fijne lijntjes maar ook diepere rimpels zijn dan verminderd. Collageen verbetering (huidversteviging) is volledig zichtbaar na 6-12 weken. Deze behandeling is niet alleen geschikt bij rimpels en huidverslapping,

Het Resultaat na 1 jaar. (na een kuur van 6-8 behandelingen)
– Toename 400% collageen en elastine.
– Huidverdikking bij verslapte huid (140%)
– Litteken reductie en aanzienlijke porieverkleining.

Waar wordt microneedling op toegepast?
Doffe huidskleur, Haarproblemen en Alopecia, Rimpels, Fijne lijntjes, Verslapping, Vergrote poriën, Pigmentvlekken, Oneven huidskleur, Littekens, Acnelittekens, Rosacea, Striae en Cellulite.

Wimperextensions

Senza Beauty werkt met het nummer 1 merk Lash Extend. De wimpers zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimpers. Daarnaast is de lijm als enige wimperextensionlijm goedgekeurd door de Nederlandse warenwet. De wimperextensions waarmee wij werken zijn niet te onderscheiden van jouw eigen wimpers. Je eigen wimpers worden aangevuld met onze B-,C-, D- of J-vormige wimpers, deze bestaan in verschillende lengtes en diktes waardoor jij jouw look kunt bepalen van natural tot dramatically.

Bij Senza Beauty kun je kiezen uit twee technieken wimperverlenging:

One by one techniek
Haar voor haar wordt er op elke wimper één wimperextension geplaatst. Binnen 1 uur heb je een volle oogopslag.

3D Million Lashes techniek
Bij deze techniek worden 2 tot 6 minuscuul dunne, zijdezachte haren in de vorm van een waaier op één natuurlijke wimper geplaatst. Het resultaat, binnen twee uur heb je een volle oogopslag waarbij je nauwelijks merkt dat de extensions aanwezig zijn.

Houdbaarheid van de wimperextensions
De wimperextensions blijven 1 tot 8 weken zitten. Om mooie volle wimpers te behouden is het advies om iedere 3 of 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, trouwt of een feestje hebt.